Body sugaring

 

Body Sugaring (ontharen met behulp van suikerpasta) is een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikerpasta. Net zoals in de tijden van het Antieke Griekenland en de stoere Romeinen is epileren niet langer een puur  vrouwelijke aangelegenheid. Het taboe van beharing versus ontharing werd eerst weer doorbroken door surfers, zwemkampioenen en wielrenners. Vandaag de dag staat een steeds gevarieerder en een groeiend aandeel van de mannelijke bevolking open voor deze rage. Steeds vaker laat de man rug, schouders en benen van hun haren ontdoen.

Image module

Ontharen of niet? Het is een persoonlijke kwestie!

Het laat toe om spiermassa’s beter tot hun recht te laten komen, het is handiger om bijvoorbeeld zonnebankproducten aan te brengen en steeds meer vrouwen vinden het ‘cool’

Zich ontharen wordt meer en meer een verplicht onderdeel van het nieuwe schoonheidsideaal. Suikerhars speciaal ontworpen voor de gevoelige  huid van de man. Suikerhars in cassettevorm vergemakkelijkt het harsen van haren die snel van richting veranderen. Harsen oftewel ontharen is het verwijderen van overtollig lichaam en gezichtsharen door middel van een suiker wax, de wax die ik gebruik zijn gemaakt van natuur producten!

Image module
Image module

Dankzij de voorbehandeling wordt de huid ontsmet en hechten de haren zich in de warme hars maar de hars niet aan de huid. Na het harsproces wordt de huid gereinigd met een lotion, dit maakt de huid zacht en glad. Daarna een verkoelende gel met aloë Vera, deze vermindert tevens dat de huid rood wordt.

Prijs vanaf 125,00 t/m 180,00 Euro voor Total Body wax

Contact

AFSPRAAK FORMULIER

Vul onderstaand formulier in, wij zullen u dan contacteren.
Indien u uw telefoonnummer invult kunnen wij u ook telefonisch benaderen.
Wilt u ons bellen, dat kan op : +32 89 702896