Body sugaring

Royx Pro

Body Sugaring

In mijn salon kunt u terecht voor een Professionele Body Sugaring, de nieuwste trend op het gebied van ontharen! Dit is mogelijk op het gehele lichaam, gelaat en intieme zone.

Dit is een zachte en veilige methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikerhars welke geheel op natuurlijke basis. Het werkt perfect voor zowel vrouwen als mannen, het heeft alleen maar voordelen en geen nadelen.

Image module
Image module

Voordelen:
Body sugaring is een minder pijnlijk alternatief van ontharen dan harsen. Suiker maakt de huid zachter en er treden geen beschadigingen en of allergische reacties aan de huid op. Body sugaring kan al veel eerder worden toegepast dan harsen, bij haren van 1,6 mm is het al mogelijk om te ontharen. Uiteindelijk leiden de behandelingen tot een vermindering van haren. Het voelt minder pijnlijk aan daar de haren met de haargroeirichting worden verwijderd en ze breken hierdoor niet af, worden in z’n geheel verwijderd. Hierdoor behoren ingegroeide haren tot het verleden en voelt de huid glad en zijdezacht aan. Afgestorven huidcellen worden ook weggehaald waardoor de huid er zacht en gezond gaat uitzien en aanvoelen. Mensen met psoriasis, suikerziekte of zelf in hun zwangerschap kunnen behandeld worden. Het is tevens te gebruiken op het gehele lichaam, ook het gezicht.

Image module

Al in vroegere tijden gebruikten mensen suiker om zich te ontdoen of te laten ontdoen (door slaven) van overtollige haargroei. Ook nu nog wordt suiker hiervoor gebruikt in een aantal Arabische landen zoals bijv. Marokko, Tunesië en Algerije maar ook in het Midden Oosten en Turkije wordt hier door velen nog steeds suiker voor gebruikt.

Image module
Image module

De behandeling:
De suikerpasta is, indien nodig, er af te halen met gewoon water ! Het te behandelen huiddeel wordt vooraf gereinigd, voorzien van een speciaal poeder en dan wordt de suikerhars met de haargroeirichting mee opgebracht . Dan wordt de suiker met strips van de huid afgetrokken. De haren zitten met wortel en al in de suiker die dan meteen wordt weggegooid.

Na een body sugaring behandeling kan de huid soms geïrriteerd en een beetje rood zijn. Dit trekt gewoonlijk vrij snel weg. Het kan vaak helpen om een goede vocht inbrengende crème, lotion of bodymilk aan te brengen. Neem geen hete douche kort na een behandeling, want dit kan de gevoeligheid van je huid vergroten, en vermijd de eerste 24 uur de zon of zonnebank. Ook deodorant, make-up of geparfumeerde zeep kun je de eerste 12-24 uur maar beter links laten liggen.

Prijs vanaf 10,00 Euro, afhankelijk van de behandeling.

Image module
Contact

AFSPRAAK FORMULIER

Vul onderstaand formulier in, wij zullen u dan contacteren.
Indien u uw telefoonnummer invult kunnen wij u ook telefonisch benaderen.
Wilt u ons bellen, dat kan op : +32 89 702896