Mooie wenkbrauwen?

EPILEREN !
Image module

Je wenkbrauwen in goede vorm brengen cq modeleren kan veel goed doen voor je gezicht. Het kan extra aandacht naar je ogen brengen en geeft je gezicht een open uitdrukking. Het maakt je jonger en het model van de wenkbrauw wordt aangepast naar wens van de klant. Epileren wordt gedaan middels suikerhars en een pincet.

Prijs 10,00 Euro per behandeling.

Epileren is een populaire techniek om ongewenst lichaamshaar te verwijderen.
Vooral meisjes en vrouwen epileren hun lichaamshaar op bepaalde plaatsen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan je wenkbrauwen, je benen en je bikinilijn.

Haartjes blijven langer weg bij epileren

Het belangrijkste voordeel van epileren ten opzichte van scheren, is dat de haartjes bij epileren veel langer wegblijven. Dit komt omdat je de haartjes met wortel en al verwijdert, terwijl je bij scheren slechts het zichtbare (bovenhuidse) gedeelte van de haartjes verwijdert. Zodoende blijven haartjes nadat je ze geëpileerd hebt minimaal zo’n 3 weken weg, terwijl je bij scheren vaak na een dag alweer stoppels hebt. Door te epileren hoef je dus minder vaak je lichaamshaar te onderhouden.

Geen stoppels door epileren

Een ander voordeel van epileren is dat haartjes niet als harde stoppels teruggroeien, maar juist als zachtere haartjes. Epileren geeft dus vaak een langdurig(er) glad resultaat.

Contact

AFSPRAAK FORMULIER

Vul onderstaand formulier in, wij zullen u dan contacteren.
Indien u uw telefoonnummer invult kunnen wij u ook telefonisch benaderen.
Wilt u ons bellen, dat kan op : +32 89 702896