Plasma Lift

PLASMA LIFT MEDICAL - CORRECTIE

by monique le chique

PLASMA LIFT Monique Le Chique

Mijn Salon is een erkend instituut voor Medische Plasma Lift en Plasma correctie. Jett Plasma Lift Profi behandeling heeft een minimale bijwerking, en een relatief korte hersteltijd met een langdurig resultaat.Het resultaat is natuurlijk en direct zichtbaar na één behandeling. In de daaropvolgende periode vernieuwt uw huid en maakt het collageen en elastine aan. Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt, een prachtige, elastische, strakkere, jongere en stralende huid!

Direct liftend effect!

Voordelen Medical Plasma lift

Plasma lift, Plasma correctie by Monique Le Chique


De Jett Plasma Lift Profi werkt met een gepatenteerde gelijkstroom plasma-straal. Deze plasma-straal beïnvloedt het biologisch weefsel en zorgt voor de gewenste reactie van het lichaam; bv.egaliseren huid en en verstevigen van opperhuid. De plasma-straal gebruikt de scanplasma techniek en de dot by dot techniek. 


Dit zorgt direct voor huidversteviging, verbeterde elasticiteit en stimulatie van de weerstand van de huid. Pas daarna werken we met de gefocusde plasmastraal in de diepte. Het voordeel ten opzichte van andere apparaten is dat u daardoor minder korstvorming en een snellere hersteltijd hebt. 


De Jett Plasma Lift Profi behandeling heeft een minimale bijwerking, een relatief korte hersteltijd en een langdurig resultaat. Het resultaat is natuurlijk en direct zichtbaar na één behandeling. In de daaropvolgende periode vernieuwt uw huid en maakt het collageen en elastine aan. Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt, een prachtige, elastische, strakkere, jongere en stralende huid!

Plasma Lifting, de techniek van de toekomst!

JETT Plasma lift by Monique Le Chique Maasmechelen

Deze behandeling zorgt voor een mooi, natuurlijk resultaat.

Anderen zien niet meteen wat je hebt gedaan, maar zullen zeggen dat je er goed uitziet. Meteen na de behandeling zie je al dat je huid is verstrakt!


* Het boosten van de lippen
* Het vervagen van rimpels
* Het liften van de oogleden
* Het behandelen van acné
* Verstevigt en verjongt de huid
* Behandelen ouderdomsvlekken (lentigo)
* Pigmentvlekken
* Verstrakking van de huid, kaaklijn en elasticiteit
* Couperose
* Rosacea
* Eczeem
* Spinevia
* Collageen aanmaak
* Bovenarmen

Hoe werkt het en wat mag ik verwachten?

HOE WERKT HET?

Plasma ontstaat door een lichte elektrische ontlading, opgewekt met gelijkspanning. De plasmastraal verwarmt het huidoppervlak en schiet minuscule puntjes (dots) in de huid. Het onderliggend weefsel trekt hierdoor samen, waardoor de huid krimpt en verstrakt. Andere plasmapennen maken dots tot 4 mm, de Jett Plasma Lift Profi maakt dots tot 0,1 mm. Hierdoor kun je diepere huidlagen behandelen, beperk je de kans op huidschade en zorg je voor een beter, langduriger effect.

RESULTAAT

Deze behandeling zorgt voor een mooi, natuurlijk resultaat. Anderen zien niet meteen wat je hebt gedaan, maar zullen je zeggen dat je er goed uitziet. Meteen na de behandeling zie je al dat je huid is verstrakt. De weken daarna wordt het alleen nog maar beter, want je huid vernieuwt zich en maakt actief collageen aan. Na ongeveer drie maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt en dat blijft gemiddeld twee jaar zichtbaar, maar soms zelfs langer! Afhankelijk van de huidverslapping heb je een of meerdere behandelingen nodig voor een optimaal effect.

BEHANDELING

Direct na de behandeling ervaar je een brandend gevoel, dat verdwijnt dezelfde dag. Er ontstaat dan een zwelling, wat betekent dat de huid goed aan het genezen is. Na een paar dagen is de zwelling weer weg en komen er hele kleine korstjes op het behandelde gebied. Die kun je met make-up voorzichtig camoufleren, dan kun je gewoon de deur uit. Na ongeveer een week zijn de bijwerkingen verdwenen.
Het is heel belangrijk dat je 3 maanden na de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank gaat. Als je dit wel doet kunnen er pigmentvlekjes ontstaan.

RISICO'S PLASMA

Als je je houdt aan de nazorginstructies zijn er eigenlijk geen risico’s en zal je huid mooi herstellen.

JETT Plasma lift by Monique Le Chique Maasmechelen

Resultaat na een behandeling met de Jett Plasma Lift.

Onzuivere huid aan het genezen,

veel minder ontstekingen, geen herstel tijd en korstjes!


Wil je ook terug een gaaf en fris gelaat?

Maak dan een afspraak en we bekijken samen de mogelijkheden.

De Jett Plasma Lift Profi behandeling heeft een minimale bijwerking,

een relatief korte hersteltijd en een langdurig resultaat.


Het resultaat is natuurlijk en direct zichtbaar na één behandeling.

In de daaropvolgende periode vernieuwt uw huid en maakt het collageen en elastine aan.
Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt, een prachtige, elastische, strakkere, jongere en stralende huid!