Boyzilian Wax

Brazilian- Boyzilian Wax

VOOR DE HEDENDAAGSE MAN & lgbt+

Brazilian wax ook wel Boyzilian of Intiemwax


voor de hedendaagse man, uniek voor Belgisch Limburg, laat je professioneel harsen voor een mooi en langdurig resultaat! Bij een Brazilian wax voor mannen worden alle haren verwijderd in het schaamstreekgebied en bilnaad met als resultaat een zachte huid, zonder irritaties. Voor de behandeling wordt besproken welke haren worden weggehaald.

boyzillian suikerwax by monique le chique
Suikerwax voor mannen by monique le chique
Harsen voor mannen by monique le chique

De behandeling

Eerst wordt de huid ontsmet, daarna voorzien van talkpoeder zodat de huid droog is en voorkomt dat de suikerhars blijft kleven aan de huid. Ik werk met natuurlijke suikerhars welke een diepere ontharing geeft en minder irritatie voor de huid. Tevens is dit minder gevoelig dan met de normale hars producten. De aanbevolen lengte van de haren is ongeveer een halve centimeter. Dit wil dus zeggen ongeveer 2 weken voor de afspraak niet scheren.

Het resultaat

Brazilian wax voor mannen by monique le chique

Een haar wordt met suikerhars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-4 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. U zult geen last krijgen van stugge of snelle haargroei, dit omdat de haren met de wortel verwijderd worden. Het voordeel hiervan is dat de terug groei altijd dunner en lichter is dan bij het ontharen met een scheermes. Hoewel het harsen op zich geen invloed heeft op de groei van het haar, is het een uit de praktijk bekend verschijnsel dat sommige haren – als ze maar regelmatig worden uitgetrokken – het toch lijken op te geven! De voorwaarde is wel dat het ontharen regelmatig, maar in ieder geval het hele jaar rond gebeurt.

Na de behandeling

Vermijd 24 uur na de behandeling de zon, zonnebank, een heet bad of sauna. Neem liever een koele douche of ga zwemmen. Vermijd te strakke kleding op de huid die pas is geharst om het ingroeien van de haren te voorkomen.