Brazilian Wax

Brazilian Wax

OP EN TOP VROUW

Brazilian wax suiker wax
Brazilian wax by moniuqe le chique
Waxstudio maasmechelen, monique le chique

Brazilian wax

Uniek in Belgisch Limburg, laat je professioneel harsen voor een mooi en langdurig resultaat!

Bij een Full Brazilian wax “Hollywood” worden alle haren verwijderd in het schaamstreekgebied en bilnaad. U krijgt een bikinilijn met een zachte huid, zonder irritaties. Je kunt ook kiezen voor een bikini wax of Brazilian, dan blijft alleen een driehoekje of streepje haar op de venusheuvel over.

By monique le chique Brazilian wax, hollywood, Basic Bikini, French, Full bikini

Op vakantie is Brazilian wax natuurlijk helemaal ideaal.  Als u zich een paar dagen voor u op vakantie gaat laat harsen hoeft u zich gedurende de hele vakantie niet te scheren. Geef uw huid wel een paar dagen de gelegenheid om wat tot rust te komen voordat u van de vakantie gaat genieten.

De behandeling

Waxstudio, salon, bodysugaring by Monique Le Chique

Eerst wordt de huid ontsmet, daarna voorzien van talkpoeder zodat de huid droog is en voorkomt dat de suikerhars blijft kleven aan de huid. Ik werk met natuurlijke suikerhars welke een diepere ontharing geeft en minder irritatie voor de huid. Tevens is dit minder gevoelig dan met de normale hars producten.

Het beste om ingegroeide haren tegen te gaan is om 1 a 2 dagen voor de behandeling de huid voorzichtig te scrubben met een zachte peeling. De aanbevolen lengte van de haren is ongeveer een halve centimeter. Dit wil dus zeggen ongeveer 2 weken voor de afspraak niet te scheren.

Na de behandeling

Vermijd 24 uur na de behandeling de zon, zonnebank, een heet bad of sauna. Neem liever een koele douche of ga zwemmen. Vermijd te strakke kleding op de huid die pas is geharst om het ingroeien van de haren te voorkomen.

Tip: Houdt rekening met je cyclus, en plan geen Brazilian tijdens je menstruatie/regels, je huid is dan veel gevoeliger!
Intiemwax, Suikerhars, Maasmechelen
Brazilian wax voor mannen en vrouwen by Monique Le Chique

Het resultaat

Een haar wordt met suikerhars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-4 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. U zult geen last krijgen van stugge of snelle haargroei, dit omdat de haren met de wortel verwijderd worden. Het voordeel hiervan is dat de terug groei altijd dunner en lichter is dan bij het ontharen met een scheermes of ontharing crème. Hoewel het harsen op zich geen invloed heeft op de groei van het haar, is het een uit de praktijk bekend verschijnsel dat sommige haren – als ze maar regelmatig worden uitgetrokken – het toch lijken op te geven! De voorwaarde is wel dat het ontharen regelmatig, maar in ieder geval het hele jaar rond gebeurt. Slechts door medicijnen of hormonale veranderingen zal de haargroei kunnen toenemen, dus niet door het harsen! (dus niet alleen in de zomer periode)